GOed Nieuws voor oude titels

Nu "Talenka" op de markt is, heb ik besloten mijn oude Ebooks via een nieuw platform aan te bieden, dat meer mogelijkheden biedt dan Mijnbestseller. Mijn paperbacks blijven daar wel beschikbaar.

Enkele titels zullen dus van platform veranderen, waardoor ze ruimer beschikbaar gaan zijn. Zo moet ik niet meer twijfelen tussen Kobo Plus of de mogelijkheid tot Ebooks als geschenk geven op Smashwords. Ik kan ze samen hebben via een andere service.

Het kan zijn dat mijn Ebooks tijdelijk niet beschikbaar zullen zijn, maar dat is omdat ze overgezet worden naar een nieuwe aggregator.

Ik begin met mijn oude Ebooks die zo voordeliger zullen worden. Voor nieuwere boeken kan ik dat voorlopig nog niet doen, maar ik werk eraan om mijn Ebooks ruimer beschikbaar te hebben dan enkel in Nederland en België via de kanalen van Mijnbestseller, die onder ander Kobo Plus niet altijd ondersteunde.

Daar wordt aan gewerkt.

Meest recent

Ik werk momenteel verder aan mijn "Zand en staal" trilogie.

Ondertussen is de heruitgave van "De hamer en het kruis" als Martine Pauwels klaar en wordt er ook aan Engelse vertaling gewerkt.

 

Update "Hoogland Mutanten"

Er komt een nieuwe versie van mijn gratis Ebook "Hoogland Mutanten" aan. De cover blijft hetzelfde, maar het heeft een nieuwe redactieronde gekregen en hier en daar wat aanpassingen.

 

Heksenwerk

Beste mensen, mijn novelle "Heksenwerk" is als paperback al overal te koop, maar het Ebook is nog in presale tot 1 oktober.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb